Stress

Har du problemer med at holde trit med dine opgaver? Er livet blevet for krævende for dig? Bliver du let vred og reagerer på selv de mindste ting? Føler du dig kvalt, og er alt blevet lidt for meget? Hvis ja, er det sansynligt at du lider af stress, og at du har brug for en lille pause.

I dag er ordet stress så hyppigt brugt, at ”det at være under stress” næsten er blevet en regelmæssig ting! Det kan blive en dårlig vane at reagere stresset på alle negative situationer såsom problemer i parforholdet, på arbejdspladsen og i hjemmet. Når stress tager kontrol over vores liv, begynder vi at handle irriteret og reagere på vores omgivelser på en måde vi ikke er tjent med. Derfor skal stress tages alvorligt og behandles omgående da det er en advarsel om, at vi har brug for balance i vores liv.

Stressfaktorer kan være interne eller eksterne, men alle kan behandles. Din terapeut arbejder sammen med dig for at lære dig de bedste og mest effektive måder at håndtere stress på. Det indebærer at bekæmpe og begrænse de spændinger, der opstår i stressede situationer ved at gøre følelsesmæssige og fysiske ændringer. Graden af stress og ønsket om at foretage sådanne ændringer, vil afgøre, hvor meget forbedring finder sted.

Hvis du føler du lever i en verden fyldt med hård konkurrence og øgede arbejdsbelastninger, eller oplever du personlige eller relationelle spørgsmål, kan stress management terapi hjælpe utroligt meget til at lette sådanne spændinger og lære dig at leve komfortabelt og glad, og uden stress.