Psykologer

psykolog-jama-deriaAutoriseret psykolog
Jama Deria
Specialist i psykoterapi & klinisk psykologi
Jeg er certificeret specialist i psykoterapi (Dansk Psykolog Forening). I mit arbejde anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra bl.a. kognitiv terapi, psykodynamisk terapi og kropsorienteret terapi. Jeg er derudover uddannet mindfulness instruktør.

Arbejdsmæssigt har jeg en alsidig erfaring fra arbejde inden for kriserådgivning, psykoterapeutisk ambulatorium og lokal psykiatri samt privat psykologpraksis.

Psykoterapeutisk har jeg en bred erfaring med problematikker som f.eks. angst, udbrændthed, stress og krisereaktioner. Jeg arbejder derudover med supervision, undervisning og mindfulness. I mit arbejde anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra kognitivterapi, kropsorienteret terapi, neuroaffektiv terapi og psykodynamisk terapi. Det centrale sigte i mit terapeutiske arbejde er, gennem et bevidst nærvær, at skabe en tillidsfuld relation, som kan skabe grobund for terapeutisk forandring og personlig udvikling

Jeg har gennem de sidste 12 år deltaget i kurser og intensive retreats i udlandet såvel som i Danmark, og har fordybet sig i bl.a. mindfulness og personlig udvikling.